• Quick Search:
  • Wifi jammer TAS , 1 Network works terrible while other doesn't

    We have a 2.4GHz and a 5GHz network for our internet, My family always used the 2.4GHz, slowing it down for me, so about a year ago i started using the 5GHz connection, And it always was WAY more consistent, as in i would never get any connection issues. Recently the 5GHz connection would disappear(i fixed that part) but now i can connect to it, but its speed is only 0.41 Mbps when i’m supposed to be getting 28 Mbps, When i connect to the 2.4GHz one, i had 28 Mbps (but i can’t stay connected to it for long because of all the devices my family connects to it on.) which makes it unplayable. Both the 5GHz and the 2.4GHz are provided in the same package by same providers, Who we called and said that the speed, router, and Modem are all working fine. I thought it was my computer, but i have tried everything in my knowledge.List of things i have ALREADY Done:*Restarted computer, router, and modem.*Reinstalled Steam, Uplay, and all of my games.*Ran a virus scan*Disk Defrag and other cleaning processes*Checked for any programs that might be trying to "Control" my Bandwidth*Update, Reinstalled, Disable/Enable all of my drivers for literally every hardware in my pc*Changed Most of my Advanced settings as instructed by other threads alike mine.MY RIG:GeForce GTX 1060 6GBIntel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.200GHz8 GIGs of ram1920 x 1080 60HzNETWORK ADAPTER:TP-LINK 450Mbps Wirless N Adapter The 5GHz network has worked in the past, so please don’t say i can’t support it. THANKS! (been having issue for 5 days now, gaming addiction is driving me crazy)

    • synageva

Write A Comment